Lisansüstü 1.Öğretim Öğrencilerinin Tezli 2. Öğretim ve Tezsiz YL Programlarından Ders Almaları Hakkında Duyuru

01.02.2022 tarihli Üniversitemiz senatosunun vermiş olduğu karar doğrultusunda I. Öğretim öğrencilerinin ücret karşılığında II. Öğretimde açılan derslerden alabilmelerine, II. Öğretim öğrencilerinin I. Öğretimde açılan derslerden alabilmelerine karar verilmiştir.

Tezli programlarda kayıtlı olup Tezli 2.Öğretim ve Tezsiz YL programlarından ders almak isteyen öğrencilerimiz ders kayıt tarihleri içerisinde onaylı ders alma dilekçeleri ile  Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı Harç Bürosuna  ( Davutpaşa Kampüsü Kışla Binası A-1030 no’ lu oda) başvurarak, ödeyecekleri öğrenim ücreti  miktarını öğrenerek ilgili bankaya yatıracak ve yatırıldığını gösterir banka dekontu (Aslı ve fotokopisi) ve  onaylı ders alma dilekçesi  (Aslı ve fotokopisi)  ile  birlikte Harç Bürosuna gelerek “Borcu Yoktur” onayı alınarak ders alma dilekçesini Enstitülerine teslim edeceklerdir.