Ana içeriğe atla

Tezsiz Yüksek Lisans 3.dönem öğrencisi olup kalan ders/dersler ve dönem projesi ödemesi yapacak öğrencilerimiz ve Tezli 2. Öğretim öğrencisi olup 5.dönemde olan öğrencilerimiz hakkında duyuru

 - Tezsiz yüksek lisans programlarında kayıtlı olup normal öğrenim süresi içerisinde (1 yıl / 2 yarıyıl) derslerini / dönem projesini tamamlayamadığından mezun olamayanların, OBS de ders kayıt modülünden almak istedikleri ders /dersleri / dönem projesini seçtikten sonra sağ üst köşede ödeme miktarı otomatik hesaplanacak olup ödeme işleminizi İş Bankasına ait ATM, İnternet Bankacılığı ve İşCep Şubesinden (Banka Şubelerinden İşlem yapılmamaktadır) Ödemeler-Eğitim Ödemeleri -Üniversite -Harç Ödemelerinden Yıldız Teknik Üniversitesi' ni seçtikten sonra öğrenci numaranız ile yapabilirsiniz. Ödeme sonrası seçmiş olduğunuz dersleri kesinleştir işlemini yapınız. 

 

- Tezli 2.Öğretim öğrencisi olup derslerini tamamlayıp, 5.döneminde Uzmanlık Alan Dersi (3 saat) ve Tez (1 saat) almak isteyen öğrencilerimizin de yukarıda belirtilen işlemi yapmaları gerekmektedir.